Noul Ford Puma

Conceput pentru a te ajuta să profiţi la maximum de viaţa modernă de astăzi. 

Cu un design inovator „centrat pe om” şi un sistem sofisticat de propulsie hibrid:

Ford Puma este un SUV actual ce  nu încearcă să îţi atragă atenţia – ci o solicită în tăcere. 

 

Tehnologii pentru a face condusul o plăcere

Ford Puma dispune de o serie de funcţii inovatoare, concepute să îţi îmbunătăţească plăcerea de a conduce. Cum ar fi Moduri de Condus  Selectabile şi Ford Co-Pilot 360, un set impresionant de tehnologii concepute pentru asistenţă, şi care ajută la gestionarea accelerării, frânării şi chiar a direcţiei. Acestea includ Tempomatul adaptiv, Sistemul de asistenţă pre-coliziune şi Sistemul de asistenţă pentru manevre de evitare, toate acestea supraveghează vigilent drumul din faţă şi te avertizează cu privire la potenţiale pericole.

 

Echilibrul perfect 

Nu este doar încântător pentru ochi, ci şi inteligent. Habitaclul Ford Puma te învăluie printr-un design elegant şi rafinat, cu tapiţerie din piele. Scaunele din faţă includ suport lombar şi funcţie de masaj, pentru un nivel suplimentar de confort, iar  finisajul  detaliilor  amplifică senzaţia de stil sofisticat. O serie de caracteristici inteligente şi tehnologii inovatoare îţi oferă control complet:  de la consola de bord 12.3" cu instrumente digitale şi ecran tactil  8", la  modemul încorporat FordPass Connect  şi o serie de servicii  disponibile prin sistemul  SYNC 3. Fiecare element a fost conceput pentru a îţi face deplasarea cât mai plăcută.

 

 

Un pas înainte

O nouă eră a vehiculelor electrice hibride este aici, iar Ford Puma întruchipează această nouă direcţie. Motoarele hibride EcoBoost  disponibile pentru modelul  Puma oferă performanţe remarcabile, împreună cu o economie impresionantă de combustibil şi valori vizibil mai mici ale emisiilor de CO2 faţă de motoarele convenţionale pe benzină.

 

Prezent pentru a te proteja

Începând prin alertarea privind potenţiale pericole de coliziune, la sisteme inteligente care te ajută să menţii tracţiunea şi stabilitatea: siguranţa ta este preocuparea noastră. Acesta este motivul pentru care Ford Puma este dotat cu tehnologii inteligente de asistenţă, toate concepute pentru a te ajuta şi a te proteja pe tine, familia ta şi ceilalţi participanţi la trafic.
 

SOLICITA OFERTA