logo FORD
4.4 (Based on 155 reviews) View available reviews
  • RANGER

RANGER

 

Ford Ranger a fost testat fără pic de milă – în unele dintre cele mai ostile medii, la temperaturi extreme şi pe cele mai dure tipuri de teren din lume. 
 

Solicita oferta

 

 
Programeaza test drive

Experienta la volan

Lucrează mai inteligent şi mai intens

Noul Ford Ranger este conceput special pentru a duce treaba la bun sfârşit. Iar datorită tehnologiilor mai numeroase ca oricând, cel mai vândut pick-up din Europa te ajută, de asemenea, să munceşti mai inteligent. Sisteme avansate, printre care sistemul de recunoaştere a indicatoarelor rutiere, cel de asistenţă la menţinerea benzii de mers şi senzorii de parcare, toate îţi amplifică vigilenţa şi încrederea la drum. Iar asistenţa la pornirea în rampă, controlul la coborârea în pantă şi asistenţa activă la parcare te ajută să menţii controlul.

 

Tempomat care se poate adapta automat la conditiile de trafic

Cu ajutorul tehnologiei tempomatului adaptiv, alegi viteza cu care doresti sa te deplasezi, iar sistemul o va mentine constanta. Daca senzorul RADAR incorporat detecteaza un vehicul in fata, acesta iti va incetini vehiculul, pentru a mentine o distanta prestabilita. De indata ce drumul din fata devine liber, sistemul va accelera pana la viteza aleasa.


 

Un sistem avansat care te ajută să rămâi pe banda ta

Sistemul de menţinere a benzii de mers utilizează o cameră orientată în faţă, pentru a detecta dacă ai ieşit în mod accidental de pe banda ta de mers. Sistemul de asistenţă la menţinerea benzii asigură asistenţă prin cuplul de direcţie, pentru a te ajuta să revii pe banda corectă. Dacă roata atinge linia de demarcaţie sau marginea drumului, sistemul de avertizare la părăsirea benzii avertizează apoi printr-o vibraţie a volanului şi prin afişarea unui avertisment vizual. Această tehnologie se dezactivează automat la viteze mai mici de 64 km/h sau poate fi dezactivată şi manual. 

 


Abordează orice teren

Pentru a te ajuta să conduci cu încredere în toate condiţiile şi mediile, noul Ford Ranger îţi permite să comuţi între sistemele 4WD şi 2WD din mers. Aşadar, atunci când conduci pe asfalt, poţi păstra vehiculul în 2WD. Iar în momentul în care ajungi pe un drum accidentat sau condiţiile de mers se deteriorează, poţi trece cu uşurinţă în 4WD


 


Vede semnele de circulatie pe care le-ai putea rata

Indiferent daca semnele sunt pe marginea drumului sau deasupra acestuia, permanente sau temporare, Sistemul de recunoastere a indicatoarelor rutiere le poate identifica. O pictograma cu viteza respectiva sau un semn de interzicere a depasirii apare pe panoul de bord si se schimba de fiecare data cand patrunzi intr-o zona cu o limita noua.

Calitate pe care te poţi baza

Când vine vorba de noul Ford Ranger, cifrele vorbesc de la sine. Pick-up-ul are o capacitate de transport de 1000 kg şi poate remorca până la 3.500 kg. Are o gardă la sol de 237 mm şi se deplasează fără efort prin apă adâncă de până la 800 mm. De fapt, fiecare aspect al vehiculului premiat a fost proiectat cu precizie pentru adaptabilitate, fiabilitate şi randament. 


 

O capacitate de remorcare impresionanta

Cu o sarcina utila bruta de 1.403kg si puterea de tractare de 3.500kg, poti sa accepti orice incercare sau provocare si sa transporti sau sa tractatezi cele mai mari si mai voluminoase incarcaturi. 


Trece prin apa, nu intra la apa

Noul Ranger merge unde nu se aventureaza orice vehicule. Putand sa traverseze ape cu o adancime maxima de 800mm, va dovedi ce poate atat pe uscat cat si prin apa. 

Benă adaptabilă, care poate fi încuiată

Bena lui Ranger poate transporta un europalet standard, sculele necesare activităţii tale sau tot ce-ţi trebuie pentru o excursie de camping, în weekend. De asemenea, oferă numeroase modalităţi de a-ţi asigura încărcătura, toate fiind conforme DIN: cârlige de fixare solide, un suport integrat pentru încărcătură şi, pe anumite modele, şine exterioare din frânghie. Pentru securitate sporită şi pentru că tu trebuie să stai liniştit, hayonul poate fi încuiat şi descuiat manual.
 

 


Energie electrica oriunde ai nevoie de ea

Unele mici detalii inteligente iti ofera ajutor in desfasurarea activitatilor, ca de exemplu priza electrica optionala de 240 V din cabina, nepretuita cand trebuie sa iti incarci pe drum telefonul, tableta sau o unealta cu acumulator.

 
 

Putere, eficienţă, rafinament

Noul Ford Ranger este conceput pentru a munci mai mult şi mai eficient. Pick-up-ul are o gamă de motoare noi, puternice, concepute pentru a te ajuta să eficientizezi consumul de combustibil. Iar acestea au fost dublate de o nouă transmisie avansată, care se adaptează armonios la condiţii şi terenuri diferite. Având o gamă de tehnologii utile, inclusiv sistemul oprire-pornire automată şi un computer integrat pentru călătorii, acesta este un pick-up rezistent care îmbină fără efort inteligenţa şi puterea. 

 

O nouă tehnologie avansată a motorului

Dispunând de o gamă de motoare Diesel de 2 litri, Ford EcoBlue, de ultimă generaţie, noul Ranger este mai puternic, mai eficient şi cu emisii mai mici ca oricând. Disponibil într-o gamă de trei grupuri motopropulsoare, oferind o putere de până la 213 PS şi un cuplu de 500 Nm, îl vei găsi în mod garantat pe cel potrivit ţie.

 


Folosesti mai putin combustibil, cu functia pornire-oprire automata

Atunci cand te opresti la semafor sau cand astepti intr-o coloana, aceasta tehnologie poate opri automat motorul (fara a opri insa alimentarea sistemelor esentiale, precum farurile, aerul conditionat, radioul si sistemul Ford SYNC). De indata ce esti gata sa pleci de pe loc, apasa, ca de obicei, pe pedala de ambreiaj si selecteaza prima treapta de viteza sau apasa pedala de acceleratie, in cazul unei transmisii automate, iar sistemul porneste din nou motorul. Sistemul Auto-Start-Stop e deosebit de eficient in orase, unde poate reduce consumul de combustibil cu pana la 10% (in mediul urban).

 


Emisii reduse

Indiferent de motorul ales, toate îndeplinesc standardele stricte de emisii Euro 6.2. Aceste standarde sunt concepute pentru a îmbunătăţi calitatea aerului şi a reduce emisiile de gaze de eşapament.

Tehnologie de siguranţă avansată

Noul Ford Ranger integrează o serie de tehnologii inteligente, concepute pentru a te proteja atât pe tine şi vehiculul tău, cât şi pe colegii de trafic. Unele tehnologii, cum ar fi asistenţa pre-coliziune, lucrează în primul rând pentru a reduce probabilitatea apariţiei unui incident. Altele, inclusiv airbagurile, contribuie la reducerea gravităţii incidentelor în trafic, în cazul în care ar avea loc. Vehiculul este echipat, de asemenea, cu sisteme de securitate avansate, oferindu-ţi linişte atunci când depozitezi sculele sau încărcătura

 Mentinerea in siguranta pe banda de rulare a remorcii

Sistemul de stabilizare a remorcii detecteaza „serpuirea” sau balansarea remorcii si reduce viteza vehiculului pentru a ajuta la corectarea problemei, facand ca remorcarea sa fie mai controlata. Sistemul incetineste vehiculul, reducand cuplul motorului si crescand treptat presiunea franelor pe toate rotile. Mentine controlul, indiferent de conditii

Controlul electronic al stabilitatii monitorizeaza constant progresul vehiculului tau. Aceasta detecteaza devierile de la traseul ales, ca in cazul in care autovehiculul incepe sa patineze si corecteaza automat pozitia pe drum a autovehiculului, ajutandu-te sa mentii controlul asupra acestuia. 


Un sistem care poate ajuta la protejarea pietonilor

Sistemul de asistenţă pre-coliziune cu detectarea pietonilor utilizează un RADAR şi o cameră pentru a scana drumul din faţă. În cazul unui pericol de coliziune cu un vehicul, un pieton sau un biciclist, sistemul vă va avertiza. Dacă nu reacţionezi la timp, sistemul poate aplica în mod automat forţa totală de frânare pentru a ajuta la reducerea gravităţii unei coliziuni frontale, sau chiar la evitarea ei. 
 

 

Share

Te asteptăm în noua locaţie
Ford Tiriac Auto!

Șoseaua București-Ploiești nr. 42-44

Noul Sediu Țiriac Auto