logo FORD
4.4 (Based on 155 reviews) View available reviews
  • NOUL FORD MUSTANG

NOUL FORD MUSTANG

 

Legendar, puternic si dinamic, cu o prezenta distinctiva, nemaiintalnita la o alta masina.

Solicita oferta

 
Programeaza test drive

Vă prezentăm NOUL FORD MUSTANG

Legendar, puternic si dinamic, cu o prezenta distinctiva, nemaiintalnita la o alta masina.

Noul Ford Mustang este intruchiparea performantei si a rafinamentului. Si, in sfarsit, vine in Europa pentru prima data in istorie.

Data sosirii se apropie si, indiferent daca Mustangul visurilor tale este coupé sau cabrio, cu motor EcoBoost de 2,3 litri sau V8 de 5,0 litri, acum este momentul sa il descoperi.

Design Exterior

Coupé sau cabrio, noul Mustang se distinge prin eleganta, fiind produsul unei atentii obsesive la detalii. De la partea frontala stilizata, la lampile spate unice, fiecare aspect este proiectat inteligent pentru a oferi placere suprema la volan.

Design Interior

Interiorul inspirat de cabinele pilotilor iti pune la indemana, in mod intuitiv, toate comenzile, in timp ce cadranele analogice iti ofera un raspuns digital.
Preia controlul volanului si simte cum masina prinde viata in mainile tale.


BUCURĂ-TE DE FIECARE CĂLĂTORIE

Cu o structura rigida a caroseriei si o rama solida la baza, suspensii fata si multi-brat spate atent reglate, vehiculul asigura controlul precis asupra volanului, raspuns precis al directiei si confort remarcabil in timpul deplasarii.


 

CONFORT SPORIT INDIFERENT DE CĂLĂTORIE
 

Sistemul de directie asistata electric (EPAS) se regleaza automat pentru a permite virarea mai simpla si mai usoara la parcarea intr-un spatiu restrans si virarea ferma pentru mai mult control in cazul vitezelor ridicate. Spre deosebire de servodirectia conventionala, care functioneaza continuu si consuma energie si combustibil, sistemul EPAS functioneaza numai atunci cand este necesar, ajutand la imbunatatirea economiei de combustibil. Acest sistem avansat poate contracara orice dezechilibru al rotilor la viteze ridicate.


 

 

CEA MAI RECENTĂ TEHNOLOGIE HANDS-FREE

Ford SYNC 2 cu comanda vocala si ecran tactil ridica sistemele de informatii si divertisment la un nivel superior, prin adaugarea unui ecran tactil color de 8” (optional). Acest afisaj de inalta rezolutie iti ofera control intuitiv asupra mai multor functii cheie, inclusiv a telefonului, a sistemului audio, climatizarii si, optional, navigatiei, prin intermediul comenzilor vocale sau tactile.
 

INCREDERE CHIAR ŞI ÎN CONDIŢII DIFICILE:

Sistemul de control electronic al stabilitatii AdvanceTrac.
Sistemul de control electronic al stabilitatii include o serie de tehnologii pentru a-ti oferi un plus de siguranta si control. De exemplu, exista senzori care monitorizeaza in mod constant viteza fiecarei roti in parte, unghiul si directia masinii, precum si unghiul directiei. Daca trebuie sa virezi brusc la stanga sau la dreapta, eventual pentru a ocoli un obstacol, sistemul ESC echilibreaza in mod precis puterea de franare intre roti si poate reduce, de asemenea, puterea motorului. Acest lucru contribuie la contracararea subvirarii si supravirarii, facand masina mai stabila si mai usor de controlat. ESC-ul si controlul tractiunii pot contribui, de asemenea, la reducerea riscului de invartire in gol a rotilor, in conditii de carosabil umed sau inghetat.


UN SISTEM AUDIO IMPRESIONANT

Sistemul audio Shaker Pro de 390 wati este prevazut cu radio DAB şi AM/FM stereo, precum si cu un player de CD/MP3, cu capacitate pentru un CD. Douasprezece boxe, inclusiv un subwoofer de 8 inch (20,32 cm) montat in portbagaj iti ofera claritate a sunetului, indiferent de puterea pentru care optezi.

 

Noul Ford Mustang este construit sa iti ofere performanta fara compromisuri si eficienta sporita. V8 de 5,0 litri sau EcoBoost de 2,3 litri? Alegerea e numai a ta.

MOTORUL ECOBOOST DE 2,3 LITRI

Tehnologia avansata a motoarelor Ford EcoBoost

Parte a familiei EcoBoost - care include propulsorul ce beneficiaza de distinctia Motorul International al Anului - motorul de 2.3 litri are la baza o tehnologie revolutionara care incorporeaza injectia directa de combustibil, sistemul independent dual de distributie (arbore cu came) si turbocompresor. Rezultatul: 310 CP, cuplu de 434 Nm, eficienta a combustibilului surprinzatoare si emisii de numai 190 g/km CO2.


 

MOTORUL V8 DE 5.0 LITRI

Sunetul unui V8 de cinci litri

Puternicul motor V8 de 5,0 litri dezvolta si mai multa putere: 418 CP si un cuplu de 524 Nm. Distributia puterii este uniforma si, aparent, neintrerupta, asa cum vei descoperi in timpul accelerarii. De asemenea, te poti bucura de sunetul inconfundabil, specific acestui motor.


 

 

Te poti baza pe o serie de sisteme de siguranta si securitate avanasate, proiectate pentru a-ti oferi cel mai inalt nivel de protectie.


PUTERE DE OPRIRE REMARCABILA

Sistemul de franare de inalta performanta include etriere de frana cu patru pistoane, discuri ventilate, sistem anti-blocare a rotilor (ABS), sistem de asistenta la franarea de urgenta (EBA) si pre-activarea electronica a franelor.


 


 

SECURITATE

Securitatea este esentiala, asa ca noul Mustang este echipat cu o consola centrala cu blocare electronica, sistem activ antifurt, blocare electronica a coloanei de directie si sisteme de blocare a rotilor

 

Share

Te asteptăm în noua locaţie
Ford Tiriac Auto!

Șoseaua București-Ploiești nr. 42-44

Noul Sediu Țiriac Auto